Menu

Over Zenbouw

Zenbouw in Coronatijden

Beste klanten,

De wereld is in de ban van het Corona virus, ons leven ziet er een stuk anders uit dan een paar maanden terug. Maar ook in deze moeilijke tijd blijft Zenbouw, vloeren en wonen u, zolang het kan en mag, van dienst zijn. Om dit te kunnen realiseren hebben wij een aantal maatregelen getroffen.

  • Al onze medewerkers blijven bij verkoudheid, koorts, hoesten en andere Corona gerelateerde klachten thuis. Hebt u als klant een van deze klachten? Dan vragen wij u dit door te geven aan ons, we bieden u dan andere mogelijkheden.
  • Al onze medewerkers zijn in het bezit van een flesje desinfecterende handgel.
  • 1,5 m afstand tussen de klant en medewerker. Ook verzoeken wij u als klant, tot hoe ver mogelijk, de medewerker alleen in de ruimte te laten werken.
  •  Geen lichamelijk contact, zoals handen schudden. Wel voorzien wij u nog steeds van een vriendelijke glimlach.

 In deze moeilijke tijd ligt onze eerste en voornaamste prioriteit bij de veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers. Hebt u nog vragen over de door Zenbouw, vloeren en wonen genomen maatregelen? Bel ons gerust met uw vragen op.

Zenbouw werkt met een team van 15 gemotiveerde en professionele medewerkers. Elke medewerker heeft een privacy-contract getekend, zodat uw privacy is gegarandeerd. Het allerbelangrijkste vinden wij dat u tevreden bent. Wij willen ervoor zorgen dat u fijn woont en u thuis voelt. Dat is ook waarop de bedrijfsnaam is gebaseerd: ervoor zorgen dat u zich Zen voelt in uw huis, oftewel helemaal op uw gemak.

Contact met Zenbouw

Meer weten wat Zenbouw voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact met Zenbouw