Menu

Projecten

Schilder- en stucwerk

Ook voor schilder- en stucprojecten in of rondom uw huis kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn beschikbaar voor kleinere projecten zoals het schilderen van een raamkozijn en voor grotere projecten zoals het stucen van een gehele woning. Al ons personeel is gespecialiseerd in het vak en kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere manieren om te stucen en hebben sommige ruimtes ander soort verf nodig.

Renovatie-nieuwbouwprojecten

Gaat u verhuizen, of bent u toe aan verandering? Wij voeren ook renovaties- en nieuwbouwprojecten uit en hebben hier jarenlange ervaring in. Ook hebben wij vele samenwerkingspartners zodat wij de kwaliteit van ons werk kunnen waarborgen. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een nieuwe badkamer of een keuken. Hier bieden wij veel mogelijkheden en zijn de opties eindeloos.

Werkwijze

Voordat wij starten met een project, komen we graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Heeft u zelf nog niet echt een voorstelling van de mogelijkheden, dan adviseren wij u graag. Wij werken het voorstel nadat we langs zijn geweest verder uit op kantoor en leggen het u voor. We starten pas als u voor de volle honderd procent tevreden bent over het voorstel.