Menu

Renovatie- en nieuwbouw

Gaat u verhuizen, of bent u toe aan verandering? Wij voeren ook renovaties- en nieuwbouwprojecten uit en hebben hier jarenlange ervaring in. Ook hebben wij vele samenwerkingspartners zodat wij de kwaliteit van ons werk kunnen waarborgen. Hierdoor kunnen wij garanties bieden op onze diensten.

U kunt hierbij denken aan het plaatsen of vervangen van een badkamer, kozijnen of een keuken. Zenbouw, vloeren en wonen is een expert op het gebied van renovaties door de jarenlange ervaring. Hierin bieden wij veel mogelijkheden en zijn de opties eindeloos. Zie hieronder een aantal opties voor renovaties.

Badkamers en wc’s

Bij het plaatsen of vervangen van een badkamer en/of wc komt er een heleboel mee kijken. Bijvoorbeeld, wat voor tegels wilt u of gaat u toch voor een bad? Bij het plaatsen of vervangen van een badkamer/wc zijn er ook heel veel dingen waarbij u misschien niet eens aan had gedacht zoals de leidingen. Wij kunnen u helpen bij het maken van keuzes en voorzien dingen waar u niet bij stil staat.

Keukens

Een keuken is heel divers, zo heb je keukens met heel veel kasten maar ook keukens met ingebouwd apparatuur zoals een vaatwasser. Soms komen er ook complexere dingen bij kijken. Er dient bijvoorbeeld elektriciteit vervangen en/of omgezet te worden. Wij kunnen door ervaring en expertises deze keukens op de juiste en correcte manier plaatsen.

Houtwerk en kozijnen

Zijn uw deuren en/of kozijnen toe aan vervanging? Wij verwijderen, leveren en plaatsen nieuwe voor u. Ook maken wij houten- en kunststof kozijnen/deuren voor u op maat. Ook voor ander houtwerk kunt u ons inschakelen.

Grote verbouwing

Ook voor de grotere verbouwing kunt u vertrouwen op onze expertises. Wij hebben jarenlange ervaring met het verbouwen van hele woningen en gebouwen. Neem contact met ons op om vrijblijvend uw opties door te nemen.