Menu

Tarieven en acties

Klusjesman

Bij Zenbouw, vloeren en wonen kunt u al vanaf € 45,- p.u. (excl. btw) een klusjesman inhuren, hierin rekenen wij ook het voorbereidend werk zoals materiaal halen. Wij hanteren wel een minimale afname van 4 uur, ook al is de vakman eerder klaar of heeft u klussen die binnen 1 uur af zijn. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend naar de klant. Bij grotere klussen werken wij met een aanneemsom.

Vloeren

Zenbouw, vloeren en wonen heeft een groot en divers assortiment aan laminaten vloeren, v.a. € 14,- per m2. Wij plaatsen de laminaten- en ondervloer al vanaf € 5,50 per m2.

Cleaning service

Na een intensieve verhuizing of verbouwing nemen wij de zorg voor de schoonmaak van u over. Hiervoor maken we vooraf een offerte voor op zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

Schilderwerk

Wij werken alleen maar met kwalitatief, goede en duurzame merken zoals Sikkens en Sigma. Binnen schilderwerk kunt u door ons laten doen vanaf €10,- per m2.

Stucwerk

Stucwerk heb je in verschillende soorten en maten, zoals behang-klaar, saus-klaar etc. Bij ons kunt u uw wanden al vanaf € 13,- per m2 laten stucen. Laat u vrijblijvend informeren door ons over de opties.

 

JUNI/JULI DEAL (wegens succes verlengd)

Elke maand hebben we een speciale deal voor onze klanten. De deal van juni/juli houdt het volgende in;

Om  het nieuwe seizoen fris en fruitig in te gaan bieden we u de volgende actie aan; het behangen van uw wanden met renovliesbehang + eroverheen schilderen in de kleur wit voor maar € 15,- per m2, excl. btw! Dit is inclusief muurverf van het merk Sikkens, exclusief  behang. Behang kan tegen een meerprijs geleverd worden. Deze actie is alleen geldig als uw project juni/juli wordt aangevraagd en bevestigd, maar kan tot een jaar na bevestiging ingepland worden. Vraag naar de voorwaarden.

JUNI/JULI DEAL 

Elke maand hebben we een speciale deal voor onze klanten. De deal van juni/juli houdt het volgende in;

Het stucen en schilderen van uw wanden voor maar € 21,50 per m2 en plafond voor € 26,50 per m2.  Dit is exclusief btw, inclusief gips en muurverf (wit) van het merk Sikkens. Deze actie is alleen geldig als uw project in juni/juli wordt aangevraagd en bevestigd, maar kan tot een jaar na bevestiging ingepland worden. Vraag naar de voorwaarden.

Voor al onze diensten geven wij garantie. Voor meer informatie en/of de voorwaarden; bel ons of vul het informatie formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.