Menu

Vloeren

Naast alledaagse klussen en grote projecten, zijn wij met name gespecialiseerd in het leggen van vloeren en dan met name laminaat- en pvc-vloeren.

Uw vloer laten leggen

Geen tijd of zin om uw vloer zelf te leggen of heeft u weinig ervaring met het inmeten van uw vloer? Doe een beroep op het professionele team van Zenbouw. Wij leggen uw laminaat of pvc-vloer snel en vakkundig. Toch liever een andere vloer? Laat het ons weten.

Keuze voor de laminaatvloer

U heeft een ruim assortiment om uit te kiezen. Kleuren zijn erg bepalend voor de sfeer. Als u bijvoorbeeld een grote woonkamer heeft, zorgt een donkere laminaatvloer om de kamer iets knusser te maken. Gaat het juist om een kleine kamer, dan is een lichte laminaatvloer de betere keuze. Een lichtere kleur zonder druk dessin heeft namelijk een ruimtelijk effect.

U heeft eveneens de keuze uit brede planken of juiste smallere stroken. Standaard laminaat is 130 centimeter breed, maar u kunt ook kiezen voor een bredere stroken van maar liefst 200 centimeter of meer. Bredere stroken hebben een luxueuze en ruimtelijk effect: wederom zeer geschikt voor een kamer met een geringe oppervlakte.

Tot slot, kunt u kiezen voor een laminaatvloer met of zonder v-groef: dit zijn de lijnen die de stroken afbakenen waardoor ze op een echte eiken houten vloer lijken.

Keuze voor de pvc-vloer

Een pvc-vloer heeft veel voordelen. U kunt kiezen voor een pvc-vloer die lijkt op een houten of natuursteen vloer, terwijl u wel het onderhoudsgemak heeft van een kunststof vloer. Ongeacht uw woonstijl is er altijd een pvc-vloer die perfect aansluit op uw stijl. Een pvc-vloer is ook zeer geschikt om te laten plaatsen in de keuken of de badkamer.

Soorten pvc-vloer

Er zijn twee soorten pvc-vloer: de klik-pvc vloer en de plak-pvc vloer. Bij beide varianten heeft u een ruime keuze uit verschillende kleuren, dessins, formaten en merken. Een klik-pvc vloer heeft een betere warmtegeleiding dan laminaat omdat de vloer dunner is. Bovendien is deze vloer snel gelegd en hoeven we de ondervloer niet te egaliseren. Kiest u voor het meer luxueuze plak-pvc, dan ervaart u minder warmteweerstand dan bij klik-pvc.

Vloer laten leggen door Zenbouw

Benieuwd naar alle verschillen tussen onze vloeren en wilt u graag advies op maat? Maak vrijblijvend een afspraak. Wij komen graag bij u langs om uw woonsituatie te bekijken en bespreken dan alle mogelijkheden met u.

Afspraak maken