Menu

Vloeren

Naast alledaagse klussen en grote projecten, zijn wij met name gespecialiseerd in het leggen van vloeren en dan met name laminaat- en houten vloeren.

Uw vloer laten leggen

Geen tijd of zin om uw vloer zelf te leggen of heeft u weinig ervaring met het inmeten van uw vloer? Doe een beroep op het professionele team van Zenbouw. Wij leggen uw vloer snel en vakkundig. Weet u nog niet wat u precies wilt? Laat het ons weten en wij helpen u bij het maken van een keuze.

Keuze voor de vloer

U heeft een ruim assortiment om uit te kiezen. Kleuren zijn erg bepalend voor de sfeer. Als u bijvoorbeeld een grote woonkamer heeft, zorgt een donkere laminaatvloer om de kamer iets knusser te maken. Gaat het juist om een kleine kamer, dan is een lichte laminaatvloer de betere keuze. Een lichtere kleur zonder druk dessin heeft namelijk een ruimtelijk effect.

U heeft eveneens de keuze uit brede planken of juiste smallere stroken. Standaard laminaat is 130 centimeter breed, maar u kunt ook kiezen voor een bredere stroken van maar liefst 200 centimeter of meer. Bredere stroken hebben een luxueuze en ruimtelijk effect: wederom zeer geschikt voor een kamer met een geringe oppervlakte.

Tot slot, een vloer is essentieel voor de sfeer van een ruimte, wij helpen u graag met onze expertise om een keuze te maken.

Vloer laten leggen door Zenbouw

Benieuwd naar alle verschillen tussen onze vloeren en wilt u graag advies op maat? Maak vrijblijvend een afspraak. Wij komen graag bij u langs of u kunt bij ons onze showroom bekijken.

Afspraak maken